Onze software is er voor iedereen, maar toch hebben wij de afgelopen jaren veel kennis en ervaring op gedaan in de transport en logistiek sector. Meerdere onderzoeken en markt analyses laten zien dat het betaalgedrag binnen de logistieke sector tot een van de slechtste van Nederland behoort. Door het gebruik van Debineo kun je hier wat aan doen, wij helpen jou je vervallen saldo terug te brengen!

Zo helpt Debineo Koopman Logistics dagelijks bij het maximale halen uit haar debiteurenbeheer. Koopman heeft dit al veel geld opgeleverd en wat zij kunnen, kun jij ook. Onderstaand een kleine rekensom om te laten zien hoe je met behulp van Debineo extra geld voor jouw organisatie gaat genereren.

Openstaand saldo Vervallen saldo (25%) Vervallen saldo (10%) Vrijgekomen geld (-15%) Rendement bij investeren (10%)
€ 5.000.000,- € 1.250.000,- € 500.000,- € 750.000,- € 75.000,-

Bij Debineo betaal je naar wat je verbruikt, dat is wel zo eerlijk. In bovenstaande berekening gaan we uit van een verbruik van 80.000 facturen per jaar. Dit aantal resulteert in een bedrag van € 14.000,- aan investering voor het gebruik van Debineo.

De korte rekensom van € 75.000,- minus € 14.000,- laat ons zien dat door het gebruik van Debineo jij elk jaar € 61.000,- aan extra opbrengsten genereert.

Benieuwd wat Debineo voor jouw organisatie kan betekenen en hoe de rekensom voor jullie uitpakt? Neem contact met ons op en dan gaan we het uitzoeken!

“Met het gebruik van Debineo als ons nieuwe debiteurenpakket, kunnen wij onze klanten op een professionele manier benaderen over hun openstaande facturen. Voor ons resulteerde dit al binnen een half jaar in een verlaging van onze debiteurenstand. Daarmee voldoen we sneller aan onze doelstellingen en kunnen zelfs de lat hoger leggen dan vooraf gedacht. Duidelijk een verbetering voor Koopman!”

Adriaan Weening

Finance manager Koopman Logistics Group