Debineo, de software die u helpt bij het managen van de uitgaande facturen en het op tijd betaald krijgen om de best mogelijke cash positie te behalen!

Debineo groeit ‘in de cloud’. Meerdere partijen maken gebruik van de software. Het aantal organisaties dat gebruik maakt van Debineo groeit.

Debineo maakt gebruik van de best passende technologie die uitermate geschikt is om in te spelen op veranderende behoeften betreffende benodigde capaciteit. Dat kan onafhankelijk van het aantal organisaties die werken met Debineo in de cloud. De kosten zijn standaard per klant specifiek afgestemd op de capaciteitsvraag. Betreffende de functionele gevolgen kan een organisatie er altijd vanuitgaan dat Debineo is opgebouwd om flexibel invulling te geven aan de wensen rondom de werkprocessen van een organisatie. Meerdere organisaties kunnen juist door deze basis gezamenlijk profiteren van de overeenkomsten in wensen.

De juiste taak, bij de juiste credit collector, voor de juiste debiteur, op het juiste moment!

Workflows

Door middel van de intelligente workflows, gebaseerd op unieke parameters, worden effectieve taken gecreëerd.

Flexibiliteit

Debineo is flexibel. Onze software is standaard volledig aanpasbaar aan uw wensen en behoeftes.

Automatisering

Herinneringen worden automatisch per email verzonden naar uw debiteuren.
Lean & green!

Rapportering

Rapportages worden op maat gemaakt. Workflows zorgen voor automatische verspreiding binnen en buiten uw organisatie.

Debineo is een SAAS (Software as a Service) oplossing. Dit betekent dat iedereen direct profiteert van verbeteringen van de software. Wijzigingen worden uiteraard grondig door ons getest, waardoor u en uw team geen tijd kwijt zijn aan het testen van software updates, maar zich kan richten op het verbeteren van de DSO!

De intelligentie die de basis is van onze software, leert van uw debiteuren en u! Constant rekening houdend met veranderende omstandigheden bij uw debiteuren en in uw team van credit collectoren zal Debineo de meest effectieve taken voorstellen. De juiste taken, op het juiste moment, bij de juiste debiteur en credit collector, dat is waar het bij Debineo om gaat.

Weten wat Debineo voor uw organisatie kan betekenen?