Door middel van intelligente workflows, gebaseerd op unieke parameters, worden effectieve taken gecreëerd voor uw debiteurenmedewerkers. Met als eindresultaat: meer en sneller betaalde facturen. Debineo software verbindt IT en uw debiteurenproces.

Debineo software zorgt voor overzicht, inzicht en gerichte opvolging van de uit te voeren taken. Hiermee worden de signalen als slecht betaalgedrag of een faillissement in een vroeg stadium opgemerkt. Dit stelt u in staat om op tijd en met de juiste informatie de juiste acties uit te zetten en financiële gevolgen te voorkomen.

Debineo software is flexibel en volledig aan uw wensen aan te passen. Iedere ochtend ontvangt uw medewerker een bellijst. De agenda geeft hierbij de prioriteiten aan. Herinneringen aan klanten worden gepersonaliseerd en vervolgens volledig geautomatiseerd (tijdens kantooruren) verstuurd en rapportages worden op maat gemaakt. Op maat ingerichte workflows zorgen voor automatische verspreiding binnen en buiten uw organisatie.

 

Debineo software is uniek, een paar voorbeelden:

 • Er wordt rekening gehouden met de aanwezigheid van de debiteur bij het genereren van taken en versturen van herinneringen.
  Dit betekent voor uw medewerkers tijdsbesparing, omdat er geen telefoontje gepleegd wordt op het moment dat de debiteur niet aanwezig is en dat er geen herinneringen worden gestuurd op dagen dat de debiteur niet aanwezig is.
 • Er wordt rekening gehouden met de aanwezigheid van uw medewerkers (vakantie, vrij, ziek) bij het verdelen van werk op dagbasis.
  Dat betekent voor uw organisatie dat de taken altijd automatisch bij medewerkers terecht komen die ze kunnen afhandelen.
 • De workflow houdt rekening met de voorgaande stappen van de flow.
  Dat betekent voor uw organisatie dat er geen onterechte actie wordt uitgevoerd of voorgesteld door Debineo software. Zoals een ingebrekestelling die niet gestuurd had mogen worden, omdat er nog geen herinneringen zijn uitgegaan.
 • Het is mogelijk om als gebruiker gecentraliseerde administraties aan te maken.
  Dat betekent voor u dat u de mogelijkheid hebt om verschillende debiteuren te koppelen. Zo maakt Debineo software voor u de debiteureninformatie overzichtelijk en ontstaat er een communicatiestroom richting de debiteur.
 • De workflow houdt bij het aanmaken van taken rekening met de betaaldag van de debiteur.
  Dat betekent bijvoorbeeld dat er geen telefoon- of mailtaken gegenereerd worden op dagen dat de klant uw facturen betaalt.
 • Debineo software heeft de mogelijkheid om zowel op debiteur- als op factuurniveau workflows in te richten.

 

 Het resultaat 

 • Binnen 2 weken heeft u inzicht in uw debiteurenprocessen;
 • Binnen 3 weken heeft u inzicht in uw debiteuren portefeuille(s);
 • Het eerste jaar heeft u direct een lager % vervallen saldi;
 • Binnen een half jaar een noemenswaardige afname van onnodige telefoontjes;
 • Directe afname van handmatig verstuurde herinneringen.

 


De juiste taak. De juiste credit collector. De juiste debiteur. Het juiste moment.


 


→ Scan

Wij starten met een geheel kosteloze scan van de huidige credit management processen en resultaten binnen uw organisatie.
Op basis van deze analyse wordt, in nauw overleg met u, de inrichting van Debineo software afgestemd.

→ Software implementatie

Vervolgens wordt de Debineo software zo voor u ingericht, dat door middel van intelligente workflows, gebaseerd op unieke parameters, uiterst effectieve taken worden gecreëerd. Met als resultaat: meer en sneller betaalde facturen.

 

Debineo software is SaaS

SAAS staat voor software as a Service en is het model dat Debineo gebruikt voor het aanbieden van haar software. U hoeft niet meer zelf uw servers in te kopen en te onderhouden, dit deel neemt Debineo naast de software ook voor haar rekening. Wij maken gebruik van de uiterst betrouwbare en veilige servers van Amazon. Hiermee heeft u altijd en overal toegang tot Debineo software en kunt u uw credit management snel en veilig uitvoeren.

x

 

Bekijk hieronder de korte demo of vraag een uitgebreide live demo aan!

CONTACT

 

x